Tribe Team Training

tribe_squareHet is alweer bijna 2 jaar geleden dat mijn collega Jaap naar me toe kwam met de vraag of ik geïnteresseerd zou zijn in een nieuw trainingsconcept, een soort small group training maar dan met hele andere spelregels. Een programma ontworpen en ontwikkeld in Nieuw-Zeeland, maar wat nog niet wordt gegeven in Nederland. Altijd nieuwsgierig dat ik ben naar nieuwe trainingsconcepten zijn we samen afgereisd naar Londen, waar het hoofdkantoor staat van FitPro.

We werden warm verwelkomt op het hoofdkantoor in Londen, waar Sue en Toby uit Nieuw-Zeeland en team UK al klaar stonden om 4 dagen lang te knallen. Ook al was het voor ons onbekend terrein met (nog) onbekende mensen, we werden meteen opgezogen in een dynamische energievolle groep. We voelden ons meteen thuis, want hier stond een groep klaar om met en van elkaar te leren en elkaar beter en sterker te maken. De 4 lange intensieve trainingsdagen stonden vol in het teken van het kennismaken met Tribe Team Training. Er werden masterclasses gedraaid voor alle Tribe programma’s. TribeFit, TribeLife, TribeCore, TribePunch en TribeKids. Ieder programma heeft een totaal andere feel, een ander karakter en daarbij een andere doelstelling. Het gevoel wat na deze 4 dagen mij overkwam had ik niet zien aankomen. Er ging een kriebel door mijn buik, de start van een brandende passie voor dit programma. Waar kwaliteit en mensen samen komen om echt te trainen, No one get’s left behind!

Het concept

Tribe Team Training is de perfecte middenweg tussen groepslessen en personal training. Je hebt de gezelligheid en de commitment van de groep, maar je hebt nog steeds de kwaliteit van een goed opgesteld trainingsplan met een gecertificeerde personal trainer. Doordat je in een groep traint is het betaalbaarder dan Personal Training, voor slechts 15 euro per sessie kun je al meedoen.

Tribe Team Training kenmerkt zich aan het seizoensgericht is. 1 seizoen bestaat uit 6 weken. Ieder seizoen wordt er gestart met een fitnessassesment zodat je weet waar je staat. Vervolgens wordt er 5 weken progressief getraind, de trainingen worden steeds zwaarder en uitdagender. Vervolgens wordt het fitnessassessment van week 1 herhaald in week 6, zodat zichtbaar en meetbaar wordt welke vooruitgang je hebt geboekt.

Aan het einde van het seizoen is er een rustweek of een Free Trial Week. Vervolgens wordt het nieuwe seizoen gestart, welke valt onder een andere trainingspilaar, waardoor je het hele jaar door progressief en gevarieerd traint. Geen een training is meer hetzelfde, je bereikt trainingslevels welke je anders nooit had bereikt en dat komt mede door de commitment van het Team.

Samen trainen in een team zorgt voor een hogere energie, een hogere inzet welke leiden tot een duurzaam trainingsresultaat.

TribeFit

TribeFit is het eerste programma wat ik in Nederland ga lanceren. TribeFit is een High Intensity Functional Fitness trainingsprogramma. Dat betekent dat er op een hoge intensiteit getraind wordt. Alles wat je doet is voor tijd. Dat houdt in dat je oefeningen zo snel mogelijk doet om een snelle tijd neer te zetten of dat je oefeningen doet voor een bepaalde tijd.

De oefeningen zijn dynamisch, functioneel en worden progressief opgebouwd week na week.

Van TribeFit wordt je fitter, sneller en sterker!

Wil jij ook in een team trainen? Wil je nieuwe uitdagende oefeningen doen en wil je uitgedaagd worden door je trainingsmaatjes om jouw nieuwe trainingslevel te bereiken? Dan is TTT echt iets voor jou!

Je kunt ALTIJD kennis komen maken met TTT. Wacht niet en mail naar info@mjpersonaltraining.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tribe Team Training – Together Everyone Achieves More.

Marigje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bel mij terug

Voor snel antwoord op al je vragen.

MJ Personal Training