Online Coaching

Liever geen Personal Training of Small Group training maar toch goede begeleiding? Dan is het online coachingstraject misschien wel wat voor jou.

Voedingsplan

MJ Personal Training werkt samen met een diëtiste om een op maat gemeten voedingsplan te creëren. Het voedingsplan werkt als volgt:

Stap 1: Belafspraak

We bepalen hier je doel en wat er voor nodig is om dat doel te behalen. Dit kunnen alleen trainingsschema’s zijn, maar ook voedingsschema’s of wellicht allebei.

Stap 2: Meten

Je doet zelf een meting op de weegschaal en je meet je centimeteromtrek.

Stap 3: Uitvoering schema’s

Je krijgt een gevarieerd schema. Iedere dag, iedere week is anders. Er wordt rekening gehouden met de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten en natuurlijk ook met eventuele allergieën.

Stap 4: Maandelijkse update

Iedere maand zal er weer een contact moment zijn om te kijken hoe de resultaten zijn. Er wordt dan ook bekeken of doelen al zijn behaald of het traject nog doorgezet moet worden. 

Kosten

4 weken voedingsschema’s is 80 euro (exclusief BTW)

Trainingsplan

Een gestructureerd plan met daarbij goed opbouwende schema’s of misschien alleen een los nieuw schema om je weer extra te motiveren. Beide opties zijn mogelijk bij MJ  Personal Training.

Bij een gestructureerd 4 weken plan krijg je voor iedere week 1 tot 3 trainingsschema’s. Dit is afhankelijk van je trainingslevel en je trainingsplan.

Bij een los schema kunnen we kijken of er meer gevarieerd getraind kan worden door nieuwe oefeningen te doen.

Kosten

los schema: 15 euro (exclusief BTW)

4 weken trainingsplan: 80  euro (exclusief BTW)

Bel mij terug

Voor snel antwoord op al je vragen.

MJ Personal Training